IPP și CRSC Europe militează pentru participarea tinerilor la votul din alegerile prezidențiale 2014

Cu o săptămână înainte de data alegerilor, îngrijorate de lipsa dezbaterilor publice cu privire la viziunea candidaților legată de dezvoltarea României și a relațiilor sale externe în următorii 5 ani – realitate care descurajează prezența la vot, mai ales la nivelul electoratului indecis, Institutul pentru Politici Publice (IPP) și Centrul de Resurse pentru Societatea Civilă (CRSC Europe) organizează vineri, 24 octombrie 2014, începând cu ora 13:00 la Sala American Corner din cadrul Bibliotecii Naționale a României (adresa: Bd. Unirii nr. 22, Aripa E, Etaj 1, Sala E 01-03, sector 3, București) conferința de presă Votul tinerilor decide campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014.

Conferința de presă va constitui un prilej pentru lansarea unei campanii de comunicare publică vizând încurajarea participării la vot în alegerile prezidențiale 2014 într-un cadru de organizare transparent și responsabil. Atât platforma Open Vote dezvoltată pentru a sprijini transparența în campania electorală pentru alegerile prezidențiale prin semnalarea de către cetățeni a neregulilor sesizate respectiv pentru a oferi informații cheie care să încurajeze electoratul să participe la scrutinele din 2 respectiv 16 noiembrie a.c. cât și Whiteboard Clip-ul constituie vehicule prin care organizatorii se implică activ în creșterea interesului alegătorilor pentru procesul electoral.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați: Loredana Totoliciu – Coordonator Programe IPP la tel 021 212 31 26/7, email loredanae@ipp.ro.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul generos al Poporului American prin intermediul Departamentului de Stat al SUA. usa-flagConținutul este responsabilitatea Institutului pentru Politici Publice (IPP) și nu reprezintă în mod necesar punctul de vedere al Departamentulstate-depui de Stat al SUA.